Utrustning

Med Call&Report behøver du ingen avansert utrustning. Som arbeidsleder når du Call&Report direkte via internett og de som utfører oppdraget kan enkelt rapportere aktiviteter ved å ringe til Call&Report.

Om du også vil at Call&Rapport skal logge GPS-posisjoner behøvder du å komplettere med GPS-utrustning. Vi tilbyr flere ulike alternativ.

AVL-enheter

Våre AVL-enheter logger start og stopptider, ruter, hastigheter og eventuelle stopp. Vi har bærbare enheter som kan bæres på person eller enkelt flyttes mellom kjøretøy. Vi har også fastmonterte enheter som kan kobbles til utrustning som plog, saltspreder med mer.

Enhetene kan konfigureres til å autmatisk logge start av aktivitet når de rører på seg. Start og avslutning av oppdrag kan også rapporteres manuelt via knapper på enheten. Knappene gir også fler muligheter til å markere flere ulike oppdrag samt punktmarkeringer av avvik.

Med knappene kan sjåfør registrere ulike typer av oppdrag eller avvik; du kan selv bestemme hvordan knappene skal brukes og du kan ha ulik konfigurasjon for hver enhet.

Mobilapp

Aktiviteter kan registreres via vår mobilapplikasjon som også har støtte for GPS. Mobilappen finnes for både Androif og Iphone. Den er enkel å installere på eksisterende mobiltelefoner. Vi leverer i tillegg smarttelefoner og nettbrett som har mobilappen forhåndsinstallert om dere foretrekker å bestille dette gjennom oss.

Mobilappen er enkel å bruke med tydlige knapper og godt synlig tekst.

Tilpass etter behov

Dere kan blande, kombinere og konfigurere ulike typer av utrustning slik at det passer deres virksomhet best mulig. Kontakt oss gjerne for å diskutere hvilken løsning som passer dere best. Vi tilbyr også en testkonto med låneutrustning om dere selv vil teste og se hva dere kan gjøre med systemet.

Test selv

Test Call&Report og GPS-utrustning gratis i en måned. Vi hjelper deg med alt du behøver for å komme igang med testingen. Fyll ut dette skjemaet for mer informasjon eller ring oss direkte på 21 00 99 60.