Systemoversikt

Call&Report er en webbasert tjeneste som passer alle virksomheter hvor aktiviteter behøver registreres og følges opp.

Call&Report er enkelt å bruke. Ressurser (for .eks. kjøretøy) og aktivitetstyper (for.eks. ploging og feiing) følges lett opp via eget login på hjemmesiden.

Med Call&Report er det enkelt å formidle oppdrag. Den innbygde utkallingsfunksjonen ringer opp personal, gir dem en detaljert arbeidsordre og ber dem bekrefte oppdraget. Personal logger start og stopp av aktiviteter via GPS-enheter eller via app i mobiltelefon. Aktiviteter kan også startes og stoppes ved å ringe inn til systemet.

I Call&Report logges det hvor, hva og når en jobb utføres av en resurs i realtid. Informasjonen presenteres både i kart, pdf og excel. All informasjon kan skrives ut eller eksporteres for å brukes for eksempel som fakturagrunnlag er som dokumentasjon ved forsikringsaker.

Legg til GPS-utrustning

Du kan kompletere Call&Report med GPS for å logge ruter sammen med aktivitetene. Hastighet, stopp og antal mil registreres.

Les mer om ulike alternativ for GPS-logging her.

Kom igang med en gang

Du når Call&Report direkte via din nettleser, det kreves ingen installasjon. Alt du behøver er en brukerkonto. Du kan abbonere på Call&Report i et ,tre eller fem år. Om du velger å bruke utkallingensfunksjonen tilkommer samtalekostnader. Fyll i dette skjemaet eller ring oss direkte på 21 00 99 60.

Produktlitteratur